19.07.2022.

10:59

Foto: printscreen

Džet set

FILIP CAR STIGAO KUĆI, PA POKAZAO LUKSUZNI DOM NA OBALI MORA! Svi su mislili da živi na selu, a on u vili iz snova! (VIDEO)

Filip Car objavio je snimak iz svoje kuće u kojoj se mogu vudeti igračke i sve za bebu, te je očigledno da Car živi sa sestrom koja ima malo dete.

Informer

Živi u lepo uređenom domu... Filip Car

Iako nije snimio mamu i sestru o kojima redovno govori, Car je pokazao skupocenu kuhinju, dnevni boravak i veliku terasu s koje se vidi more:

- Da li sanjam il' sam tu?- napisao je Car na objavi dok je snimao stan.

Informer

Car pokazao svoj dom u Crkvenici

Filip je sa drugom, rijaliti igračem Stefanopm Šebezom otputovao u Crkvenicu, a pre toga potvrdio je da je raskinuo s Dalilom. On je, navdono, odluku o raskidu doneo jer se članovi njegove porodice nisu slagali s tom vezom:

Informer

S terase vidi more... kuća Filipa Cara

- Moji su razočarani mojim ljubavnim izborima, odnosima i mojim ponašanjem! Pored svega što sam znao da nam i ne ide i nemamo perspektivu i sve, nastojao sam biti u tom odnosu i napolju i gušiti se u sopstvenim go*nima, nakon njenog javnog raskida u emisiji videli smo se i pričali i pokušali prijateljski i da budemo jedno uz drugo tu, ali otelo se kontroli i opet nas je blizina spojila kao što se događalo u "Zadruzi"... Ja nakon mnogih savetovanja sa porodicom, prijateljima i podrškom, nakon mnogih pregledanih situacija za koje sam znao unutra da me dovode do ludila, a nisam ih mogao objasniti nikome jer su se svi pravili blesavi na čelu sa njom, a sada sam se uverio da sam bio u pravu. Doneo sam odluku da definitivno okončam taj odnos - rekao je Filip Car nedavno.

BONUS VIDEO: