21.07.2022.

10:27

Foto: Instagram

Džet set

MAJA UPLAŠENA DA IH ALEKSANDRA NE NAPADNE?! Marinkovićeva sa Pecom u Crnoj Gori, od ovoga najviše strahuje!

Starleta i bivša rijaliti učesnica Maja Marinković stigla je u Crnu Goru kod dečka Pece Raspopovića, a nji je najpre Informer uhvatio na aerodromu, a potom su se snimali u automobilu.

Informer

- Kako si se provela sinoć?- pitao je nepoznati prolaznik Maju Marinković, a ona je odgovorila:

- Fenomenalno- nasmejano je odgovorila Marinkovićeva, a  na pitanje da li je jedva čekala da dođe da vidi Pecu ona je rekla:

- Da- dok se Raspopović se na to samo nasmejao. Marinkovićeva je dobila jedno pitanje na koje se zbunila pa je počela da se smeje, a pitanje je bilo:

- Dda li se plašiš da će vas Aleksandra Subotić napasti jer je i ona u Crnoj Gori?- Peca Raspopović nije želeo da daje bilo kakav komentar na to, a ni Maja nije bila raspoložena da odgovori.

Podsetimo, Maja sumnja da je u drugom stanju sa suprugom bivše najbolje drugarce Aleksandre Subotić što je i podelila sa Informerom:

- Mislim da sam zatrudnela jer Peca i ja nismo pazili... Danima imam mučnine, kasni mi... Oboje bismo voleli da dobijemo sina! Uostalom, Peca pravi samo mušku decu i mislim da ni ovog puta nije "omanuo" - rekla je Maja za Informer, a Peca je priznao da bi voleo da mu Maja rodi sina, pa otkrio kako će ga nazvati:

- Voleo bih da mi Maja rodi sina! Daćemo mu ime Karađorđe, pošto me taj čovek stalno pominje - rekao je biznismen, aludirajući na oca bivše nevenčane supruge Aleksandre Subotić.

BONUS VIDEO: