21.07.2022.

21:45

Foto: printscreen

Džet set

SUBOTIĆKA SE OGLASILA NAKON ŠTO JE MAJA OBJAVILA FOTKU SA PECOM! Evo šta je rekla! (FOTO)

Na društvenim mrežama se mogu pročitati komentari da je Aleksandra na ovaj način "uzvratila" udarac Maji i Peci, a ona je najpre objavila stori u neon žutom bikiniju i napisala:

Informer

Objava Aleksandre Subotić

- Vreme je da i mi počnemo da se provodimo - napisala je Subotićka u opisu fotke. Bivša zadrugarka se tu nije zaustavila, pa je objavila još jednu fotku.

- Slatko je more, kad izađeš iz vode šećeru! Sezona kupanja je od danas i za mene zvanično otvorena. Mimo svega daću sve od sebe da uživam u ovim lepim sunčanim danima, a posle ove bure ko zna kolika i kakva sreća čeka baš mene iza ćoška - napisala je Aleksandra na pomenutoj društvenoj mreži.

Na samom kraju obratila se javnosti, a ovo objava se verovatno odnosilo na Majinu i Pecinu zajedničku fotku.

Informer

Prva zajednička fotografija Maje Marinković i Pece Raspopovića

- Ne zanima me ni šta ko kači, niti izjavljuje, niti priča o meni i o meni bližnjima. Molim vas ne zatrpavajte me Inboks tim glupostima - da me zanima, bivila bih se time - napisla je Aleksandra Subotić na svom Instagram storiju.

Maja Marinković je nedavno prvi put javno prokomentarisala svoju vezu sa Pecom.

- Kako se postaje muž od dečka? Peca je bio sa Aleksandrom, ali to je bila samo veza, a ne brak. Ne mogu ja da pokvarim neku vezu, ako je ona bila sjajna. Ako je veza čvrsta i jaka, nju ne može niko da pokvari, pa ni ja. Meni je žao jer sam uništila prijateljstvo i bliskost sa Aleksandrom - rekla je nedavno Maja za Informer.

BONUS VIDEO: