22.07.2022.

13:24

Foto: informer.rs/Ata

Džet set

BILI SU CIMERI, A SAD ON OTKRIVA ŠTA MISLI O PRESUDI ZORANU! Lepi Mića se oglasio nakon što je Marjanović osuđen!

Lepi Mića sada je prokomentarisao presudu Zoranu Marjanoviću s kojim je bio u "Zadruzi":

- Sada sam slušao izjave advokata i vidim da su jako ljuti i nervozni. Očekivao sam i jedno i drugo. Jedno je da ja nekoga poznajem i u šta hoću da verujem. Vreme će pokazati sve. Ima u zatvoru ljudi koji nevini leže - kaže Lepi Mića i dodaje:

Informer

Bio u Zadruzi... Zoran Marjanović

 - Zoran Marjanović je po dvadeset četiri sata provodio sa Jelenom. On je čudan čovek, kratak, jasan i po malo odsutan. O čemu god da smo pričali bio je povučen u sebe. Previše je brinuo o njoj, želeo je na sve načine da ona postane popularna. Uvek je on odlučivao o tezgama, on je želeo od nje da napravi zvezdu. Ja kao neko ko je poznavao Jelenu i Zorana verujem u odluku suda, iako mi neke stvari nisu jasne - rekao je Lepi Mića.

Informer

Lepi Mića izneo svoje mišljanje o Zoranu Marjanoviću

Podsetimo Zoran Marjanović osuđen je danas odlukom Višeg suda u Beogradu prvstepenom presudom za ubistvo supruge Jelena Marjanović koja je nestala 2. aprila 2016. godine, a dva dana kasnije pronađena na nasipu u Borči.

On je tada rekao da su on i ćerkica polako hodali za Jelenom na nasipu pored Dunava u Borči dok je ona trčala ispred njih. S obzirom na to da je ta staza duga nekoliko kilometara, govorio je da je Jelena odmakla od njih daleko i da je brzo nestala iz vidokruga.

BONUS VIDEO: