23.07.2022.

07:40

Foto: printscreen

Džet set

ALEKSANDRA SUBOTIĆ PRECRTALA BIVŠEG I DRUGARICU: Briga me za Pecu i Maju, na moru sam zbog provoda!

Sandra se poverila drugarici i ispričala da je baš briga šta rade njen bivši muž i najbolja drugarica, jer želi da nastavi dalje s životom.

Informer

Aleksandra precrtala Maju i Pecu

- Ne zanimaju me Peca i Maja! Smučili su mi se! Uništili su mi život, ali neću više da se bavim njima. Za mene je to završena priča! Prošla sam svašta u životu i dokazala da sam jaka žena, pa ću i ovo! Došla sam na more da se provedem, odmorim i uživam sa decom i prijateljima. Niti znam gde su njih dvoje, niti me zanima - ispričala je Subotićeva prijateljici i dodala da okreće novi list:

- Posvetiću se deci i sebi. Ne razmišljam o muškarcima, ali valjda će jednog dana naići neki normalan momak koji će me poštovati.

Aleksandra je na Crnogorskom primorju odsela u jednom luksuznom hotelu, sa ćerkom Magdalenom i sinom Jovanom. Ona je na Instagramu objavila fotku u minijaturnom bikiniju i poručila da uživa na Jadranu:

"Vreme je da počnem da se provodim! Ne zanima me više ko šta objavljuje po društvenim mrežama i izjavljuje o meni i mojim bližnjima. Molim vas da mi ne šaljete te gluposti da gledam i čitam. Da me zanima, bavila bih se time."
 

BONUS VIDEO: