23.07.2022.

10:45

Foto: printscreen

Džet set

JOVANA JEREMIĆ UHVAĆENA SA DEČKOM NA BAZENU! Ovo su svi videli, a nisu bili sami!

Jovana Jeremić nedavno je viđena sa Nenadom Sankovićem na festivalu u Vrnjačkoj Banji i na aerodromu, kada su putovali u Španiju. Ona je do sada tvrdila da joj je on samo prijatelj, ali istina je izgleda malo drugačija.

Informer

Jovana Jeremić i Nenad Stanković

Naime, paparaco "Kurira", koji se zadesio na jednom bazenu u okolini Beograda, uslikao je voditeljku jutarnjeg programa sa partnerom i njenom ćerkom.

Njih troje se nisu odvajali na bazenu. Da su bliski i da to ne kriju, kao i da su srećni i da uživaju u zajednički provedenom vremenu, potvrdio je i sagovornik, koji je sve vreme bio na istom mestu.

Informer

Jovana Jeremić

- Čim je stigla na bazen, odmah sam je spazio. Sve troje su zajedno ušli, a on je držao devojčicu za ruku. Vidi se da ga malena obožava. Delovali su srećno, non-stop su bili nasmejani i radosni. Jedva su čekali da uđu u vodu. Bilo je još nekoliko javnih ličnosti tada na bazenu, ali Jovana se trudila da bude primećena. Ležaljke su im bile baš prekoputa moje supruge - priča izvor.

Informer

Jovana Jeremić i Nenad

I dalje ostaje nejasno zbog čega na sve načine pokušava da u javnosti predstavi da su njih dvoje prijatelji koji su se upoznali pre sedam godina, a zajedno odlaze na putovanja i razmenjuju nežnosti na javnom mestu.

BONUS VIDEO: