26.07.2022.

07:40

Foto: printscreen instagram/sandrasuboticss

Džet set

SUBOTIĆKA NIJE SPREMNA ZA NOVU LJUBAV! Aleksandra oduvala udvarača - evo šta se desilo!

Nepoznati mladić poslao je starleti bocu najskupljeg šampanjca, ali ga je ona oduvala.

Aleksandra očigledno i dalje pati za Pecom Raspopovićem, koji ju je ostavio zbog njene najbolje drugarice Maje Marinković.

Informer

Aleksandra Subotić pati za Pecom koji ju je prevario sa Majom Marinković

- Otkako je otputovala u Crnu Goru, Aleksandra provodi vreme sama sa decom. Međutim, kada je čula da Šako nastupa u Ulcinju, rešila je da se skocka i izađe u provod! Čim je ušla u bar na plaži, privukla je pažnju muškaraca, a posebno jednog, koji ju je neprestano gledao. Sandra se provodila uz Šakove pesme, ne obazirući se na momka kog je očarala. Stalno je dolazila do pevača, koji joj je ispunjavao želje i ljubio je u obraz - priča izvor koji se našao na licu mesta.

On kaže da je nepoznati udvarač pokušao da je osvoji skupim šampanjcem:

- Počeo je da se mota oko nje i prilazio joj je sa čašom kako bi nazdravili, ali Aleksandra se pravila da ga ne vidi. Potom je pozvao konobara i tražio da odnese najskuplji šampanjac za njen sto. Sandra je prihvatila piće, pa joj je on prišao. Međutim, odmah mu je odbrusila: "U životu mi se dešava haos, muškarci me ne interesuju." Mladić se pokunjen vratio za svoj sto, a ona je nastavila da se provodi. Očigledno i dalje voli Pecu i nije spremna da krene dalje.
 

BONUS VIDEO: