26.07.2022.

15:56

Foto: printscreen

Džet set

KARAĐORĐE POBEGAO KAD JE VIDEO NOVINARA! Subotić i dalje radi kao dostavljač, a o Aleksandri ni reč (FOTO)

Subotić, koji je poslednji put bio u zatvoru zbog iznude novca, nakon toga i u rijalitiju sa ćerkom Aleksandrom i bivšom suprugom Ljubom Pantović, sada je odlučio da se zaposli i pošteno zarađuje.Njegova ćerka Aleksandra Subotić u poslednje vreme u centru je skandala zbog toga što je muž prevario sa njenom drugaricom Majom Marinković. Karađorđe kada je ugledao novinara odmah se spakovao i pobegao, nije želeo da komentariše bilo šta za svoju ćerku.

Informer

Karađorđe je nedavno otkrio koliko zarađuje kao dostavljač hrane i šta mu se najviše dopada na novom poslu:

- Preko 1.000 evra može da se zaradi, a da se ne rade neke stvari koje ja ne želim da radim. Doduše, vožnja po lepom vremenu, lepo je za sedeti u bašti, ne za bajs, ipak je vrućina... - kazao je Karađorđe Subotić, dok njegovoj ćerki Aleksandri Subotić ne pada na pamet da ga non-stop finansijski pomaže.

- Aleksandra jednostavno smatra da svako treba da se izdržava od svog rada - naveo je Karađorđe, te otkrio kako je ona reagovala na njegov posao dostavljača hrane.

- Aleksandra je reagovala vrlo pozitivno, podržala me je jer smatra da svako od nas treba da bude ekonomski nezavisan - dodao je nekadašnji učesnik "Zadruge".

BONUS VIDEO: