26.07.2022.

16:22

Foto: printscreen

Džet set

DALILA SE OGLASILA NAKON VESTI DA JE OPLJAČKANA! Dragojevićka otvorila dušu - evo šta je rekla!

Dalila je na svom Instagram storiju objavila snimak u kojem je dematovala pisanje domaćih medija:

- Ukratko da kažem, Marijana i ja nismo opljačkane. Ona čak i nije sa mnom, već u Beogradu. To je čista glupost. Ne znam odakle dolaze sve te silne dezinformacije, jer ja ne dajem izjave. Pljačanje i da neko nosi toliki novac... to su čiste gluposti - rekla je Dalila Dragojević na pomenutoj društvenoj mreži.

U medijima se danas pojavila vest da su u dom drugoplasirane zadrugarke navodno upali maskirani muškarci i opljačkali je. Osim Dalile, kroz traumatično iskustvo navodno je prošla i njena drugarica Marijana Zonjić.

Informer

Dalila demantovala vest da su Marijana i ona opljačkane

- Momci s fantomkama su samo ćutali, da im ne prepoznaju glasove, verovatno! Pokazivali su prstima na pare. Imali su šipke u rukama, kao i noževe! Njih dve su mislile da će se svakog momenta desiti to da će ih rasporiti. Nije bilo mnogo ubeđivanja, Dalila je znala šta oni žele. Jasno je bilo da su mislili da ona kod sebe ima velike pare, mislili su da je uzela honorare i da ih je donela sa sobom. Odneli su 6.000 evra od Jutjuba i Marijaninih 2.000 evra koliko je imala kod sebe. Nakon što su ih istresli iz gaća i ojadili za 8.000 evra ukupno otišli su. One nisu spavale posle toga. Dalila sumnja da je Dejan poslao reketaše, jer je pola para njegovo. On je mogao da vidi preko aplikacije koliko para je leglo na račun. Ona je sada spremna za osvetu za bivšeg muža i zato ne želi da priča o ovome! Ne želi policiju za vratom, jer joj je osveta draža od svega. Obrisala je sve zajedničke klipove sa kanala koji ima 98.000 pratilaca i počela je da stavlja samo svoj sadržaj. Ona neće da pređe preko tih 6.000 evra i 2.000, koje su uzeli Marijani ni krivoj, ni dužnoj - rekao je izvor za "Republiku", međutim, Dragojevićka je demantovala ove navode.

BONUS VIDEO: