28.07.2022.

14:01

Foto: printscreen

Džet set

MAJA OŠTRO ODBRUSILA KARAĐORĐU NA PROZIVKE UPUĆENE TAKIJU: Da li je osudio ćerku kada je dobila dete sa njegovim neprijateljem?!

Starleta Maja Marinković i Predrag Peca Raspopović napravili su pravu pometnju kada je snimak njih dvoje kako se ljube u bazenu isplivao u javnost. Ovaj skandal je bio glavna tema medija utoliko više jer je Peca bivši muž njene najbolje drugarice, starlete Aleksandre Subotić, a postupak Marinkovićeve naišao je na brojne osude javnosti.

Informer

Maja Marinković i Aleksandra Subotić

Međutim, kao što su svi i očekivali, Majin otac Radomir Taki Marinković stao je uz svoju ćerku i podržao njenu vezu sa Raspopovićem.

S druge strane, Karađorđe Subotić, otac Aleksandre Subotić, izjavio je kako je sramota što Taki po svaku cenu podržava ćerku koja je preotela najboljoj drugarici partnera i izjavio je da bi na Marinkovićevom mestu ipak osudio Majin postupak.

Starleta nije ostala imuna na komentare Aleksandrinog oca, pa mu je oštro odbrusila:

Informer

Karađorđe Subotić, Aleksandra Subotić i Aleksandar Čabarkapa

- Ne znam da li je tako osudio ćerkin postupak kada je dobila dete sa njegovim neprijateljem, koji mu je palio sve po kući, a da ne komentarišemo dalje što je to bio mamin decko (smeh) - prokomentarisala je Maja u svom stilu i dodala:

Informer

Aleksandra Subotić, Predrag Peca Raspopović i Maja Marinković

- Dobra podloga za "Zadrugu 6". Verujem da će biti glavni dostavljač pica na "Igri istine" svakog petka, s obzirom na to da mu je od "opasnog kriminalca" 90-tih godina gde je i ostao u mislima, gde gostuje u emisijama za burek i koka - kolu i priča o najvećim legendama našeg podzemlja, postao to što jeste danas - dostavljač pica - poručila je Marinkovićeva.

Informer

Maja Marinković i Predrag Peca Raspopović

Inače, Maja i Peca trenutno uživaju u odmoru daleko od Beograda i ne nameravaju da se uskoro vrate u srpsku prestonicu.

BONUS VIDEO: