02.08.2022.

15:10

Foto: printscreen

Džet set

MILAN MILOŠEVIĆ TRAŽI POMOĆ ZA MILJANU! Gađala ga kamenom i tužio se s Marijom, a sada se voditelj oglasio o teškom zdravstvenom stanju rijaliti učesnice!

Milošević je na svom profilu na Instagramu podelio apel za pomoć koja je ptrebna Miljani u vidu vitamina iz Amerike koje je putem Informera tražila njena majka Marija Kulić:

Informer

I on je Miljani pružio podršku... Milna Milošević

- Potrebna pomoć vitamini, delite, možda neko vidi ko može da kupi i pošalje- napisao je Milan kog smo pitali kako je moguće da je uz Miljanu nakon svih neprijatnosti koje je imao s njenom majkom i njom, a on je odgovorio:

Informer

- Ne daj Bože nikome da se desi ovo, a ja sve od srca činim- dodao je Milan koji se nadovezao na Marijinu izjavu da pokušava da nabavi neophodne kapi vitamina:

- U bolnici sam i čekam. Sve vreme sam uz nju, pustili su me da budem pored Miljane. Ona spava,a  i dalje je neizvesno. Juče su joj dali 2,5 litre krvi, ali ne znam da li će biti potrebno još i da li imaju dovoljno - izjavila je juče Marija:

- Ono što nam je sada potrebno su vitamini američki B12 od 1000 mikrograma i D3 vitamin. Ali obavezano u kapima ili za infuziju. Najkvalitetniji su u Americi, ovde na našem tržištu su lošiji, a i iscrpljene su zalihe vitamina. To je ono što nam je hitno potrebno, pa ako može neko iz inostrantsva da se javi i pošalje- kazala uznemirena Marija Kulić.

Podsetimo, Marija i Milan bili su na sudu jer je voditelj pokrenuo postupak nakon što ga je Kulićka jednom prilikom žestoko izvređala u emisiji. Milan je nedavno i dobio spor protiv Marije. 

BONUS VIDEO: