04.08.2022.

09:38

Foto: printscreen

Džet set

MILJANI STIGLI NOVI REZULTATI! Kulićeva pričala sa majkom! Marija joj očitala bukvicu, a ovo je najviše muči!

Miljana Kulić i dalje se nalazi u bolici, gde je imala i operaciju samo par dana posle smanjenja želuca. Njen život je bio ugrožen, ali sada su stigli novi rezultati koji potvrđuju da se Miljana oseća bolje.

Informer

Miljana Kulić

Kako mediji tvrde, Miljanino stanje se sada stabilizovalo i rezultati su joj dobri, te da se dosta mirnije ponaša, budući da su morali da joj odstrane slezinu, zbog ozbiljnosti situacije. Marija je posetila svoju ćerku, te joj je objasnila da ne sme konzumirati cigarete, koje je tražila odmah nakon što je došla svesti.

- Miljanine analize idu na bolje. Mnogo je bolja i mirnija, nego kada smo je probudili nakon operacije slezine. Pričala je sa Marijom - započinje izvor za "Kurir", pa nastavio:

Informer

Miljana Kulić

- Objasnili su joj za cigarete i da je samo to za njeno dobro. Juče kada je dobila cigarete zvala je sve žive koji su joj pružali podršku dok je agonija trajala, pa ju je to uznemirilo. Ostaće pod nadzorom ako ovakvo stanje ostane još 2-3 dana - kaže izvor iz KC Niš.

Miljanino zdravstveno stanje naglo se pogoršalo kada joj je pozlilo samo nekoliko dana po operaciji želuca, kada je morala ponovo da bude operisana i izvađena joj je slezina.

BONUS VIDEO: