11.08.2022.

08:48

Foto: printscreen

Džet set

BIVŠA UČESNICA "ZADRUGE" NEPRESTANO TRAŽI DA PUŠI! Miljana krizira za cigarama, lepe joj nikotinske flastere!

Miljana Kulić toliko kuka za cigaretama da su joj lekari dozvolili da koristi nikotinske flastere! Bivša učesnica "Zadruge" nalazi se u Urgentnom centru zbog komplikacija koje su je snašle posle operacije smanjenja želuca u Turskoj.

Informer

Miljana Kulić

Njeno zdravstveno stanje trenutno je stabilno, ali pušenje joj je najstrože zabranjeno zbog tromboze.

- Otkako se oseća bolje, Miljana ne prestaje da priča o cigarama. Ima strašne nikotinske krize, pošto je pušila čak tri-četiri kutije cigareta dnevno. Lekari su joj na kraju dozvolili da stavi nikotinske flastere, koji inače služe za odvikavanje od pušenja. Ona je prvo bila protiv toga, ali kada je videla da nema drugog izbora, pristala je. Već nekoliko dana ih koristi, ali i dalje kuka kako žudi za makar jednom cigaretom - priča naš izvor.

Prema njegovim rečima, Kulićeva je čak ucenjivala lekare da će samovoljno napustiti bolnicu ako joj ne dozvole da zapali.

Informer

Miljana Kulić

- Prvo je ljubazno tražila od osoblja Urgentnog centra da joj daju cigaretu, ali su je odbili. Potom je zaposlenima nudila pare! Kada su joj rekli da ni po koju cenu neće dobiti cigaru, Miljana se razbesnela. Počela je da viče, vređa medicinske sestre, lekare, čistačice... Pošto je divljala i bacakala se po krevetu, dali su joj jaču dozu sedativa da se smiri. Kada su uvideli da je svaki dan razdražljiva i da ne mogu 24 sata da je drže pod lekovima za smirenje, doktori su odlučili da joj lepe nikotinske flastere, koji postepeno otpuštaju nikotin kroz kožu - kaže naš izvor.

BONUS VIDEO: