11.08.2022.

19:00

Foto: printscreen

Džet set

ODMAH ZAVRŠAVAM PRIČU Aleks Nikolić otkrila da se razočarala u ljude, a evo kako je reagovala na Dejanov odlazak u Šepak!

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić, osim što uživa u ljubavi koja joj se iznenada dogodila tokom pete sezone najgledanijeg rijaliti formata na Balkanu i dalje intrigira javnost svojom lepotom, ali i vezom sa Dejanom Dragojevićem.

Informer

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

Nakon izlaska iz Bele kuće, ljubavni par je nailazio na razne osude i suočavao se sa zlim jezicima koji su govorili kako za njih nema budućnosti. Nedavno je Nikolićeva izjavila da se razočarala u ljude kao i da joj niko neće pokvariti ovakvu ljubav, koja joj se dogodila prvi put u životu.

Atraktivna Aleksandra, za Pink.rs progovorila je o svom odnosu sa pobednikom pete sezone, o gnusnim uvredama sa kojima se suočava, ali i načinu na koji je njen partner vratio bivšoj ženi ljubimca Tedija i uzeo svoj automobil nazad.

Aleks je nedavno otkrila da se razočarala u ljude i priznala kako se nosi sa zluradim komentarima i lošim prognozama kada je njena budućnost sa Dejanom u pitanju.

Informer

Aleksandra Nikolić, starleta

- Ima tu raznih komentara, ali se trudim da se ne obazirem na to. Blokiram i odmah završim priču. U životu mi je trenutno mnogo lepo i dajem sve od sebe da uživam i da završim neke stvari koje su važne i intimne. Ne opterećujem se ljudima koji nemaju svoj život pa komentarišu moj. Jesam se razočarala u ljude, ali to nije ništa novo. Svaki put kada osetim nešto loše, da neko pokušava ili želi da me ugrozi, odmah ću tome stati na put na sebi svojstven način- rekla je Nikolićeva.

Bivša zadrugarka je dala svoj sud na način konačnog 'raščišćavanje računa' svog dečka sa bivšom ženom, te je progovorila o Dejanovoj poseti Šepku.

Informer

Aleksandra Nikolić

- Nisam se mešala u Dejanovo vraćanje Tedija, to je bila isključivo njegova odluka, naravno da sam zadovoljna i ponosna načinom na koji je to uradio... Time se više ne bih bavila - otkrila je Aleksandra.

Večeras u emisiji ''Narod pita'', Dejan Dragojević će biti gost i odgovarati na sva pitanja publike i sedeti u vrućoj stolici, a Nikolićeva je otkrila svoja očekivanja kada je njegovo učešće u pomenutoj emisiji u pitanju.

- Očekujem da izdominira, da bude brilijantan i dominantan kao što je i svaki put! Kakvi će komentari biti je manje važno, bitno je šta misle ljudi koji njega vole i koji su mu bliski! Pokidaće večeras! - zaključila je Aleks.

BONUS VIDEO: