12.08.2022.

11:52

Foto: E-Stock

Džet set

TIJANA AJFON ISPROZIVALA SRPSKE PEVAČICE: Prijovićki na čelu piše POLJOPRIVREDA, Tea Tarirović je CELULITARA, a Rada Manojlović...

Tijana Ajfon posle otvaranja salona lepote, postala je kreatorka kupaćih kostima, ali i haljina, pa je komentarisala stajlinge.

Informer

Tijana Ajfon

Ona je istakla da ima mogućnosti da sebi priušti bilo koju skupocenu krpicu, ali joj nije problem da nosi stvari koje nisu markirane:

- Nemam problem sa etiketama, mogu da nosim i patike od 2.000 dinara, ali zato torba mora da bude dobra. Nije stvar u tome koliko nešto košta nego kako ti to izneseš. Na meni haljina od 1.000 dinara stoji kao da košta 1.000 evra. Džabe marka, ako na čelu piše "poljoprivreda" kao Aleksandri Prijović. Znači ne vredi. Ona je tako dobra devojka, tako milo stvorenje, ali joj ništa ne stoji, to je problem - istakla je Tijana.

Informer

Aleksandra Prijović i Rada Manojlović

- Pola estrade se loše oblači. Mnogo gotivim Radu Manojlović, toliko je dobar čovek i milo mi bude kada je vidi, ali uvek se pitam: "Zašto ova žena nema stilistu?".Njoj je totalno nebitno šta će da obuče. Tea Tairović je katastrofa. Celulitara! Ubola dva hita, napravila je brdo para, ali zašto ima celulit? Mislim se: "Devojko, sakrij ga malo, nije sve obući dopičnjak i vrteti". Nije sve u tome. Možeš ti i da obučeš haljnu do poda, ali da istakneš seksepil - govori Tijana za "Svet".

Informer

Tea Tairović

BONUS VIDEO: