14.08.2022.

11:04

Foto: Insider/printscreen

Džet set

MILJANI JE JETRA PUKLA U TURSKOJ, KRPILI SU JE TAMO! Marija javno otkrila ko je KRIV za stanje njene ćerke!

Marija je u emisiji "Vikend jutro" otkrila najpre razloge zbog koji se Miljana odlučila za operaciju želuca:

Informer

Marija Kulić

- Ona je meni najpre kazala:"Ja dijete da držim ne mogu, ja sam non stop gladna, i da gladujem ne mogu s psihom da se borim. Organizam joj je bio gladan i nije mogla da ispoštuje. Opet je rešenje bilo da se taj želudac smanji i nema potrebu za hrnaom- počela je Marija otkrivši da nije bilo šanse da Miljana smrša na drugi način. A onda otkrila kako su odabrali lekare iz Turske:

- Mnogi pričaju sta će u Turskoj. Niko nije planirao da će tamo neko da da je ubije, da loše uradi intervenicju. Stoji to da je dosta propusta bilo. I kada sam videla kasnije njenu slezinu vidi se da je krpljena lasesrski na toj operaciji. Vidi se. Lako je sada da se priča:"Nemoj tamo", ali niko nije rekao pre operacije- nemoj tamo. Od četiri najbolja lekara, mi smo odabrali jednog, niko nije mogao da nam garantuje da se ovo neće desiti- sa suzama u očima kazala je Kulićka koja je otkrila da je bilo dosta faktora rizika:

Informer

Jovana nije mogla da veruje šta čuje... Marija Kulić sve ispričala

- Sada je najpoasnija ta tromboza, ali tu su i faktori drugi cigarete, kafa, sve su rizici- tvrdi marija koja je otkrila da je Miljana bila u tepkoj depresiji:

- Bili smo na moru, ona od depresije nije mogla da izadje iz sobe, jela je non stop. Sama je ona kriva, ali nije mogla ništa da obuče, ni kupaći ni ništa, nije mogla da se krece. Ova kilaza sada je od toga što je jela. Meni je bilo muka da je gledam koliko je jela. Znala sam da sa ovakvim načinom života neće dugo. Ona kao da je dušu hranila. Ta težina ju je dovela u depresiju- tvrdi Miljanina majka koja je konačno otkrila šta se desilo u Turskoj:

- Što se tiče Turske, ne mogu naši lekari da kažu:"Došli ste saada da vam spašavamo život, a operisali ste se tamo". Pa idu svi da se operišu u inostranstvo, svuda idu ljudi. Ulivali su nam povrenje, prvo jer mi nismo platili tu operaciju jer su želeli da ih Miljana predstavlja na Balkanu i milsili smo da je to garancija da će uraditi perfektno. Sada isto svbi govore da operišu kineskim instrumenitma u toj klinici. Ja nisam išla tamo da gledam šta piše na instrumentima. Ja sam bila prezadovoljna tom klinikom i higijenom. Ali jeste propust napravljen, njoj je prilikom operacije oštećena jetra i laserom zakrpljena i kasnije je pukla. Ja sam dobila informacije da su oni dobili iz Amerike najnoviju aparaturu, ne stariju od tri godine. Ali eto nije ni to garanicja, a onda je došsao Niš. Posle svega što se desilo i u Nišu, ja sam sada razluđena. Ja da sam bila smirena i mirna, ja bih dete izgubila- pričala je Marija na Pink televiziji. 

BONUS VIDEO: