15.08.2022.

18:19

Foto: printscreen

Džet set

MENSUR PROGOVORIO O VEZI SA ANĐELOM Ajdarpašić otkrio istinu o njihovom odnosu i zajedničkom izlasku!

Fanovi su sinoć razotkrili Anđelu Đuričić i Mensura Ajdarpašića, koji su okačili fotografije iz istog kafića. Paparaco ih je uhvatio kako sede zajedno, iako je Anđela prethodno tvrdila da su se videli sa njenom porodicom:

Informer

Anđela Đuričić

- Bila sam na porodičnom ručku u Budvi sa mojima. Sreli smo Mensura i popili piće svi zajedno. Ništa drugo nema tu, neka ne brinu, kod mene kad ima nešto, ja to okačim na stori. Ovo je skroz spontano bilo, ako bude išta trebalo da okačim, biće na mom storiju, kao i sve do sada - rekla je Anđela za Pink.rs.

S obzirom da je Đuričićeva uhvaćena u laži, dodatno je podgrejala sumnje da je u vezi sa Ajdarpašićem, a onda se i on oglasio za gorepomenuti portal:

Informer

Mensur Ajdarpašić

- Slučajno smo se sreli, ručali, ja igrom slučajeva bio, popili piće.... I posle toga oni (njena porodica) otišli, mi popili piće. Malo ćaskali i svako otišao na svoju stranu - ispričao je Mensur.

Na pitanje da li se nešto više dešava između njih, kako su mnogi fanovi varnice videli još tokom trajanja "Zadruge 5", on je odgovorio:

- Nema ničeg između nas - rekao je Ajdarpašić.

Šta je stvarno istina i zašto su pokušali da sakriju da su se našli, možemo samo da nagađamo.

BONUS VIDEO: