16.08.2022.

11:50

Foto: Informer

Džet set

SESTRA BIVŠEG ZADRUGARA DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU: Vozač je pobegao, a moja Teodora zadržana u bolnici!

Bivši zadrugar Nikola Grujić Gruja saznao je strašne vesti o nesreći koja je zadesila njegovu sestru.  Teodora je imala saobraćajnu nezgodu, u kojoj ju je udario auto.

Informer

Tekst potpisa

Nikola je objavio i zajedničku fotografiju iz detinjstva, uz reči podrške:

- Izdrži, jaka si ti. - napisao je Gruja.

Informer

Za "Pink" se oglasio Gruja i otkrio šta se desilo i kako je došlo do nezgode:

- Moju Teodoru je udario auto na pešačkom prelazu i vozač je pobegao. Ubrzo je uhvaćen. Ona ima posekotinu ispod levog oka i po levoj strani lica, koja je sinoć ušivena. Ugruvana je cela, ne može na noge jer je leva noga odnosno koleno nenormalno mnogo boli. Svesna je i komunikacira normalno, ali je zadržana u bolnici radi daljeg ispitivanja i praćenja stanja, zbog bolova glave i vrtoglavice. - ispričao nam je Gruja pa dodao:

- Sve se desilo se u Opovu kod kružnog toka, vozač je bio pijan, a inače je iz Opova. - otkrio nam je Gruja.

Gruja je istakao i da je sve vreme bio uz Teodoru tokom pregleda, kao i da se često čuju od kako je sinoć smeštena u bolnicu: 

- Ja sam bio sinoć tamo dokle god nisu završili sve preglede. Čuli smo se pre 15 minuta. Dobro je, ali u bolovima, ne može na noge. Kada se to desilo bila je sama - ispričao nam je pevač i dodao:

- Ja nisam bio u Opovu u tom trenutku. Sva sreća neki ljudi su prišli odmah i pomogli joj pa pozvali policiju i mog oca, a ona se potom sa njim uputila za bolnicu. Usput smo se čuli i ja sam se zaputio pravo iz studija ka bolnici.

Informer

Nikola Grujić Gruja

Odmah se oglasila Emilija Velemir, bivša zadrugarka, koja je otkrila ranije da je u stalnom kontaktu sa Grujinom sestrom.

- Mnogo sam se potresla, trebalo je da me pozovu na video poziv zajedno. I samo mi je javila nepovezanom porukom da ju je udario auto. Odmah sam zvala Gruju da vidim šta se desilo. Zadržana je u bolnici, nema velike povrede. Kako su mi rekli, ušivena je ispod levog oka, nema preloma, samo tu veliku posekotinu koju su ušili - rekla je Ema, pa dodala:

- Zadržana je u bolnici čisto da se nešto ne pogorša, ali ako bude sve okej, pustiće je kući. Ugruvana je, imala je to ušivanje i glavobolje i povraćanje. Zato su je zadržali - rekla je Velemirova.

BONUS VIDEO: