20.08.2022.

07:15

Foto: printscreen

Džet set

STARLETE SPREMAJU MEGAHIT O BIVŠEM ŠVALERU! Sanja i Ana: Snimamo pesmu o Filipu Caru!

Bivše ljubavnice momka iz Crikvenice iz "Zadruge 5" čak su ga pozvale da glumi sebe u spotu.

- Pesma će biti hit! Opisaće sve ono što smo doživele s Filipom u "Zadruzi". Javno ga pozivam da glumi u spotu! Ko zna, možda ga snimimo baš u Crikvenici. Car mi je ostao u lepom sećanju, pa se nadam da će prihvatiti poziv da učestvuje u našem projektu - rekla je Sanja u emisiji "Narod pita", dok je Ana dodala:

Informer

Sanja Grujić snima pesmu koju je posvetila Filipu Caru

- I ja ga gotivim! Mnogo mi je žao što se ne družimo. Pesma i spot će da budu pun pogodak, oduševićete se. Nadam se da će se i Filipu dopasti.

U program se odmah uključio Filip Car i poručio da mu ne pada na pamet da učestvuje u tom cirkusu:

Informer

Ana Jovanović i Filip Car

- Ne razumem zašto biste to radile?! Je l' to želite da budete popularne preko mog penisa?! Naravno da neću da glumim u spotu! Molim vas da ne potencirate na odnosima koji su prošlost. Jedinu ozbiljnu vezu u "Zadruzi 5" imao sam sa Dalilom Dragojević. Nju sam voleo, a ni o njoj više ne pričam, pa što bih se tek vraćao na neke avanture.

Lepi Mića: Dalilin novi dečko je sin mog prijatelja

Lepi Mića, koji je takođe u četvrtak uveče gostovao u emisiji "Narod pita", kaže da zna ko je novi dečko Dalile Dragojević!

- Momak kog ona zove Gringo sin je mog dobrog prijatelja. Ima 25 godina i veoma je imućan. Iz poštovanja prema toj porodici ne bih otkrivao nikakve detalje o njemu - rekao je pevač.

BONUS VIDEO:

 
$bp("Brid_60923476", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1078785"});