20.08.2022.

22:55

Foto: informer

Džet set

ONA JE GLAVNA CIRKUSKA MEČKA! Đedović isprozivao Dalilu kao NIKADA PRE: U tri države je niko nije prihvatio za snajku!

Počela je emsija "Narod pita" Voditeljka Ivana Šopić je ugostila Marka Đedovića i Stefana Karića.

- Njih dvojica skoro nisu bili gosti, sada ćemo čuti šta se desilo u proteklom periodu, Marko, bio si na odmoru, šta se kod tebe desilo, čuli smo da je bdošao kraj prijateljstvu sa Dalilom, rekla je da igraš višestruku igru - rekla je Ivana.

Informer

Marko Đedović

- Samo neka ona ne igra višestruku igru. Sve što sam ja napisao na Tviteru to sam mislio a i rekao pre. Ona je mene prva otpratila sa društvene mreže, a onda sam i ja nju. Ja sam bez zadrške rekao šta sam imao, otvorenim pismom. Ona je glavna cirkuska mečka, za mene su ljudi u rijalitiju cirkuske mečke, izuzev onih koji su mi dragi. Ja nikoga ni na šta nisam terao, ni nagovarao, ja se ne obazirem na neke gluposti. Zahvalan sam kakve roditelje imam i kakav sam ja - rekao je Marko, a zatim se uključila gledateljka koju je zanimalo da Marko kaže nešto više na temu njihovog prijateljstva.

- Marko, šta imaš da kažeš na to što je Dalila imala da kaže za tebe - upitala je gledateljka.

- Rekao sam da su za mene sve te priče smešne. Ja sam bio sa njom u vrlo korektnim odnosima. Ona je nekada umela da bude draga, nekada odvratna, sada mi je samo odvratna - rekao je Marko.

- Ona je za tebe rekla da si kvaran, da samo činiš zlo - rekla je gledateljka.

Informer

Marko Đedović

- Te budalaštine i pričanje o kadru nekih podrumaša me ne zanima. Ovo nije moje prvo učešće. Jedna je isto tako govorila da je kraljica rijalitija, a sada je nema ni na mapi. Ona je meni 16. oktobra kada sam ušao rekla da je zaljubljena u Filipa, mene je prizivala u svemu tome - rekao je Marko.

- Ona je rekla da ti ne bi ušao da nije bilo nje - kazala je gledateljka.

- Jeste, ona je meni onda pomogla oko svega što sam do sada uradio u životu, ako je tako. Svima je ona učina dobro, verujem da je i Dejanu učinila veliko dobro. To su te njene budalaštine, kaže da je svima sada dobro. Nije na početku radila ništa dobro - rekao je Marko.

- Zašto nju niko ne želi da prihvati za snajku - rekakla je gledateljka.

- U tri različite države je niko nije prihvatio, to dovoljno govori - kazao je Marko.

BONUS VIDEO: