22.08.2022.

15:09

Foto: printscreen

Džet set

BILA JE SA PECOM U ALBANIJI, TAD SE STRAŠNO UPLAŠILA Isplivali novi detalji Majinog i Pecinog raskida, ovo je kap koja je prelila čašu?

Raskid Maje Marinković i Petra Raspopovića i dalje je tema broj jedan. Sve što ima veze sa starletom trese region, a kako saznajemo Peca Vijagra je Marinkovićevoj pravio haos zato što je dominantnija od njega.

Informer

Maja Marinković i Peca Raspopović

- Ispričaću vam jedan detalj. Sa Pecom se družim godinama i znam sve. Nedavno su njih dvoje bili u Albaniji gde Vijagra završava svoje poslove. Maja ga je pratila u stopu, ali joj nije prijao taj put već je htela da ga ispoštuje. To se videlo - priča izvor blizak bivšem Marinkovićkinom dečku za Kurir i otkriva da je Maji navodno zasmetao način njegovog poslovanja.

Informer

Maja Marinković i Peca Raspopović

- Interesovalo je šta on radi i čime se zapravo bavi. On nije želeo da joj odgovori, što je njoj u tom trenutku bilo jako sumnjivo. Tu se malo i uplašila. Mislim da su joj tad neke stvari bile jasne - kaže izvor za pomenuti portal.

Inače Raspopović je svojevremeno bio u zatvoru nekoliko godina, a Maja na ovu informaciju nije htela da da komentar:

- Ne želim više o njemu da pričam. U vezi našeg odnosa sam rekla šta sam imala, a u njegove poslovne stvari ne želim da ulazim - poručila je ona kratko.

BONUS VIDEO: