23.08.2022.

19:10

Foto: Informer

Džet set

ZADRUGARE SKENIRA DEJAN DRAGOJEVIĆ - O raskidu Maje i Pece bruji ceo Balkan, ali meni je žao samo Aleksandre! (VIDEO)

Rijaliti pobednik Dejan Dragojević sumirao je utiske nakon učešća u zadruzi i tom prilikom komentarisao teme koje su se dogodile u Zadruzi ali i van nje. 

Aleksandri Nikolić se na finalnoj večeri izvrnuo silikon.

Informer

Aleksandra Nikolić

- Nisam primetio iskreno, nisam ni zagledao, sećam se tih natpisa, ali mislim da nije, barem ja nisam primetio da tu ima bilo kakav problem - komentariše Dejan sa osmehom na licu. 

Marko Osmakčić i Viki Mitrović uhvaćeni zajedno nakon rijalitija.

Informer

Marko i Viki

- To je više nego očigledna situacija, oni kakvi su bili u rijalitiju, takvi su i napolju. Sve je to lagana priprema za šeticu - ističe rijaliti pobednik. 

Maja Marinković raskinula sa Pecom nakon 2 meseca zabavljanja

Informer

Maja i Peca

- To je tema koja trese balkan, to je jače od rata u Rusiji i Ukraini. I njih bih voleo da vidim u Zadruzi 6, jer to ne da će biti rijaliti, nego to će da ruši zidove u Beloj kući. Žao mi je samo jedne osobe u svemu ovome, a to je Aleksandra - komentariše Dejan.

Filip Car ostavio Dalilu nakon završetka Zadruge

Informer

Filip i Dalila

- Klasična foliraža i dogovor, iskreno ne bih puno komentarisao dotične osobe - bio je kratak Dejan. 

Gruja ostao bez porodice i bez Mime Šarac nakon rijalitija

Informer

Mima i Gruja

- Nije ostao bez žene i dece, ne ostaneš bez onoga čega se ne odričeš. Nosiš telefon u džepu pa ako želiš da ga zaboraviš, ti ćeš ga zaboraviti. Njemu sigurno nešto od toga nije trebalo pa je zaboravio na to. Ne znam šta se trenutno dešava u njegovom životu, ali sam čuo da je na parkingu na žurki Zadruge opalio Deniz, tako da on je sada u punom gasu - završava Dejan za emisiju "Zadrugari na skeneru".