24.08.2022.

14:08

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

HAOS ISPRED PINKA, IVAN MARINKOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 6: Misle da sam zanimljiv samo zbog Miljane!

Ivan, koji je bivši suprug pevačice Goce Tržan i nekadašnji emotivni partner Miljane Kulić s kojim ima sina, sada će se s njom naći u rijalitiju.

Informer

Ivan će se sresti s Miljanom

Naime, s obzirom na to da je Miljana za Informer već izjavila da ulazi u "Zadrugu 6", ali da je sada to odloženo zbog njenih komplikacija sa zdravljem, najverovatnije će se nešto kasnije pridružiti takmičartima i susresti sa Ivanom Marinkovićem.

Ivan je jednom prilikom komentarisao ulazak u "Zadrugu" i mogućnost da tamo bude s Miljanom:

- Da, ušao bih zato što mislim da bih mogao da isplivam i da pokažem stečeno znanje u rijalitiju na najbolji način. Neko bi rekao da bi bio zanimljiv samo zbog Miljane nekoliko dana, ali ja vas uveram da bi ta priča trajala punih 10 meseci koliko traje i sam rijaliti - rekao je Ivan ranije.

Informer

Posle dugo vremena, Miljana će se sresti sa Ivanom Marinkovićem

Miljana je za Informer.rs otkrila da je već potpisala ugovor i da će zasigurno ući s celom porodicom:

- Pre nekoliko dana sam potpisala ugovor za "Zadrugu 6" i unapred uzela novac. I to ne samo ja, već i Nenad, moja mama, a s nama će biti i Željko. Bebica i ja ćemo živeti u "Beloj kući", a Marija i on u posebnom apartmanu. S njima će biti i moj ujak, koji će Željka voditi u vrtić, Zoološki vrt, na Kalemegdan... Želim da ima normalan život - kazala nam je Miljana pre nego što joj je pozlilo. 

BONUS VIDEO: