28.08.2022.

07:00

Foto: Foto: Dejan Živančević

Džet set

ŠOK TRANSFORMACIJA DAVIDA DRAGOJEVIĆA! Evo kako je Dejanov brat nekada izgledao! (FOTO)

David je aktivan na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu objavio je fotografiju iz mladosti, te svima pokazao kako je izgledao bez mišića.

- 18 i 33 godine - napisao je Dragojević u opisu fotografije koju je objavio na pomenutoj društvenoj mreži.

- "To je tada bilo top. Sigurna sam da ćete se za 15 godina smejati sadašnjem modelu", "Nadam se da ću u tvojim godinama izgledati nalik tebi", "Ali patike svemirske i široke farmerke" - samo su neki od komentara ispod njegove objave.

Dejan Dragojević, Davidov rođeni brat, nakon "Zadruge 5" je odlučio da se vrati u porodičnu kuću koja se nalazi u Veterniku. David nije krio koliko mu je drago što se mlađi Dragojević posle 5 godina vratio u svoj dom.

- Srećan sam. Čuo sam se sa prijateljima i rekao sam im da mi je čudno što je tu. Srećan sam i ispunjen. Kraj je "Zadruge" i sada idemo u nove pobede - rekao nam je nedavno David, a onda se osvrnuo na teške situacije Dejana i Dalile, koje su obeležile "Zadrugu 5":

- Bilo je mnogo teških situacija u rijalitiju. Počevši od onog loma, kada je u kupatilu krenuo da lupa vratima. Tada sam video da je to krenulo u neku drugu stranu, pa sve do Srpske Nove godine - rekao je Davi Dragojević nedavno za Informer.

BONUS VIDEO: