27.08.2022.

23:00

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

JANJUŠ SE KAJE ZBOG SVEGA! Bivši zadrugar se oglasio, pa priznao: Loše se osećam, izvinjavam se svakoj devojci! (FOTO)

Janjuš je na svom Instagram storiju izvinio svakoj devojci sa kojom je bio na moru i kojoj je rekao da su u vezi i priznao da se zbog toga loše oseća.

Informer

Objava Marka Janjuševića Janjuša

- Izvinjavam se svakoj devojci sa kojom sam bio na moru i kojoj sam rekao da smo u vezi. Neke me emocije udarile sad i onako me baš sve stiglo, stvarno se osećam loše. Nije do vas, do mene je. Ne mogu da grešim dušu bilo je tu i desetak stvarno dobrih devojaka koje to nisu zaslužile. Kajem se i neće se više ponoviti - napisao je Janjušević na pomenutoj društvenoj mreži uz emotikone koji plaču.

Nova sezona rijalitija "Zadruga 6" počinje 9. septembra, a ovih dana smo imali prilike da vidimo nove učesnike koji su se pojaviliu zgradi televizije Pink, kako bi snimili profile. Janjuš se tada oglasio nakon što mu se svidela devojka koja će se useliti u Belu kuću, a ona ima samo 19 godina. U pitanju je Anita Stanojlović, koja nam je otkrila da u rijaliti ulazi kako bi zaradila novac za svoje dvogodišnje dete, a obelodanila je i da je prošla kroz pakao sa bivšim partnerom, koji ju je tukao.

Informer

BONUS VIDEO: