29.08.2022.

13:32

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

SESTRA MARIJANE IZ VELIKOG BRATA U ZADRUZI 6! Stigla nasmejana 4 meseca od nestanka najrođenije osobe!

Maja je sestra nestale Marijane Seifert kojoj se pre četiri meseca izgubio svaki trag, a danas se Kovačevićeva pojavila na razgovoru sa produkcijom. S obzirom na to da su u toku razgovori sa čelnicima, izgleda da ćemo baš nju moći da gledamo u šestoj sezoni Zadruge.

Informer

Maja je po nestanku svoje sestre za medije otkrila da je jako uplašena, te otkrila nove detalje te noći:

- U noći dok je Marijana verovatno umirala, sanjala sam kako se nas dve pozdravljamo. Sutradan kad sam se probudila, odmah sam uzela mobilni i nazvala sestru s kojom se nisam čula mesec dana. Nije se javljala, a ja sam već tad imala čudan osećaj - ispričala je Maja za Slobodnu Dalmaciju.

Informer

- Nažalost, više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Samo želimo konačno da saznamo pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti - rekla je Maja koja smatra da će istina uskoro izaći na videlo pa se osvrnula na potragu za sestrom:

- Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo, više smo u šoku. Jednostavno, puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promenio iskaz na policiji - kazala je Maja i dodala: 

- Ne želim ovime da kažem da joj je nešto uradio, ali neka samo kaže šta se događalo u stanu, jer sam uverena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu, s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome - kazala je Maja. 

BONUS VIDEO: