29.08.2022.

14:23

Foto: Insajder/printscreen

Džet set

RASPLAKALA SE PRED PINKOM! Sestra Marijane Seifert otkrila nove detalje o njenom nestanku pred ulazak u "Zadrugu 6": Istraga uveliko traje i neke stvari se očekuju! (VIDEO)

Maja je pred ulazak na snimanje profila dala izjavu medijima i najpre otkrila motive svog ulaska u "Zadrugu 6":

Informer

Sestra Marijane Seifert u Zadruzi 6... Maja Kovačević

- Svako normalan bi, ja mislim, otišao u "Zadrugu" jer ljudi tamo niti oru niti kopaju, nešto zarade, a mogu se i zezati. Ja ovo smatram privilegijom i hvala- kazala je Maja, a na pitanje zbog čega je odlučila da uđe u rijaliti, ona je odgovorila:

- Ulazim zato što otvaram svoj biznis, da budem iskrena nije mi u cilju nikakva promocija. Cilj mi je lakši način da dođem do zarade da bih to pokrenula. Otvaram salon za šišanje pasa, želim biti profesionalna u tome. Inače sam i trener za pse. Smatram da je to odlučan posao, šišaš ih, a oni se ne žale. Neću imati posla sa histeričnim ljudima, već samo sa dobrim životinjama- mišljenja je Maja koja je svesna da u "Zadruzi" neće biti prijatno kao u salonu za pse:

- Naravno da znam da neću imati posla samo sa dobrim ljudima u "Zadruzi". Videla sam neke stvari, ne znam zašto dolaze svi tako nervozniu uopšte. Nemam nikoga koga bih istakla, samo neke priče sam čula o nekim ljudima koji su došli iz pri**zdine- kazala je Maja koju su novinari u jednom trenutku pitali i za nestanak sestre Marijane Seifert koja je javnosti postala poznata pod prezimenom Čvrljak kada je učestvovala u "Velikom Bratu". 

Informer

Marijana Seifert

- Ne želim ništa o tome dok istraga traje. Neke stvari se sada baš očekuju i istraga aktivno traje. Mi kao porodica smo pokrenuli neke stvari jer više... Kao što sam već rekla, ja znam da ona više nije živa- kazala je potrešena Maja.

Podsetimo, Marijanin nestanak prijavljen je 27. aprila ove godine od strane njenog supruga Karla Seiferta, a policija je objavila njenu fotografiju kao i šta je nosila na sebi kad je zadnji put viđena:

- Kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, helanke crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike - navodi se u objavi.

Šta je Maja još izjavila i kako se potresla, pogledajte u videu:

BONUS VIDEO: