31.08.2022.

15:42

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

NOVI ZADRUGAR IMAO AFERU SA MINOM VRBAŠKI: Bili smo u provodu, pa smo završili u toaletu! Bez dlake na jeziku otkrio šta su tamo radili! (VIDEO)

Aleksandar je u razgovoru za Informer rekao da u rijaliti ne ulazi zbog marketinga, već zbog dobrog provoda.

- U rijaliti ne ulazim zbog marketinga, već zbog dobrog provoda i upoznavanja novih ljudi. Slobodan sam, pa se možda i zaljubim pred kamerama. Aleksandra Nikolić mi je najslađa zadrugarka - rekao je Sauer, a onda se osvrnuo na podršku porodice.

Informer

Aleksandar Sauer, novi učesnik "Zadruge 6"

- Nemam oca, umro je pre osam godina. Majka ne prati rijaliti, ali će sada zbog mene gledati. Niko nije očekivao da ću ući u "Zadrugu", ali će mi biti podrška - priznao je on.

Aleksandar je otkrio da je imao kratku avanturu sa Minom Vrbaški.

Informer

Mina Vrbaški

- Mina i ja smo se upoznali pre sedam godina u klubu u Inđiji. Tada sam igrao u Vojvodini, pa smo se skupili da izađemo i družili smo se. Mina i ja smo završili u toaletu, ljubili smo se. Nemam problem sa njom, posle toga smo se videli još jednom, nismo drugari. Bilo bi mi drago da i ona uđe. Ne bih se sa njom zabavljao, jer nije moj tip. Ona je bila dobra za jednu noć - rekao je Aleksandar Sauer, a šta nam je još rekao saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: