07.09.2022.

07:30

Foto: printscreen

Džet set

STARLETA ISPROZIVALA VICEŠAMPIONKU "ZADRUGE 5"! Maja: Dalila je Lukina recka!

Maja Marinković kaže da je Luka Nikolić sa Dalilom Dragojević samo zbog s*ksa! Starleti je smešno što Dalila smatra da su njih dvoje u ozbiljnoj vezi i tvrdi da živi u zabludi!

Informer

Maja Marinković

- Dalila je Luki samo još jedna recka u nizu. On je ne smatra ozbiljnom devojkom. Sigurna sam da se Dalila zanela, jer se Luka i ja se družimo, pa znam kako diše. Nema on nikakva osećanja prema njoj - kaže Maja, koju je Nikolić svojevremeno muvao, slao joj poruke i cveće, ali ga je ona odbila, pa su postali prijatelji.

Informer

Dalila Dragojević

Sa Majom je saglasan i Dalilin bivši dečko Filip Car.

- Luka iskoristi zadrugarke i šutne ih. Nisam siguran da će Dalila bolje proći - kaže momak iz Crikvenice.

Informer

Luka Nikolić

On dodaje da je njegova bivša devojka posle raskida sa njim potpuno pogubila konce.

- Dalili bi bolje bilo da je u depresiji, da se zatvori u četiri zida, pokrije ćebetom i plače po ceo dan nego da se ponaša kao da je puštena sa lanca. Otkako sam je ostavio, ona je kao guska u magli. Ne zna da li je sa Gringom ili Lukom. Samo menja momke, postavlja na Instagram snimke skupih šampanjaca, poklona... Žao mi je onog Gringa, koji joj je kupovao satove, plaćao skupa vina, izlaske, hotele, a onda dobio korpu - kaže Car, koji se preksinoć suočio sa Dragojevićevom u emisiji "Narod pita". Pošto se povela priča o Luki, Dalila je demonstrativno napustila emisiju, jer nije želela da odgovara na pitanja o njemu.