07.09.2022.

18:08

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

PECA ĆE POBESNETI KAD VIDI ŠTA JE SUBOTIĆKA URADILA! Zbog ovoga je raskinuo s Majom, Aleksandra to ponovila!

Aleksandra je na svom profilu na Instagramu objavila fotografije u kupaćem kostimu, potpuno razgolićena.

Informer

Pokazala sve adute... Aleksandra Subotić

A svi su odmah počeli da je kritikuju: "Šta ste očekivali, ista je kao Maja?", "Ni stida, ni srama", "Nisi normalna što se opet j*beš sa njim posle one k....", samo su neki od komentara.

Informer

Oprostila Peci, sad ga provocira... Aleksandra

Inače, Maja je izjavila da joj je Peca zamerao objavljivanje fotografija na kojima je oskudno obučena, te da je to bio razlog raskida.

Informer

Nervira Pecu... Subotićka

- Bolje zdrav raskid nego loša veza. Sve se vrti oko mene, ali nije zlato sve što sija. Ja sam bila ispravna, bolje je ovako. Mislim da sam se, na neki način, ogrešila o svoju drugaricu ali ne može čovek da bira u koga će da se zaljubi. Plakaće za mnom oboje, ako već ne plaču - rekla je Maja kroz osmeh.

Informer

Maja raskinula s Pecom jer joj nije dao da se fotka golišava

- Dosta sam ja tugovala. Nemam razloga da tugujem za nečim što nije bilo pravo. Ja sam bila iskrena u tom odnosu, ali jednostavno osetila se tenzija, drugačija interesovanja, najbolje je bilo razići se. Razlika je u godinama bila skoro dupla. Taj odnos sam htela da raskinem i to se desilo - izjavila je Maja nakon raskida, a spekulisalo se da je razlog raskida to što je objavljivala golišave fotke na društvene mreže.

BONUS VIDEO: