09.09.2022.

18:00

Foto: printscreen

Džet set

ZADRUGARE SKENIRA MARIJANA ZONJIĆ - Bivša zadrugarka isprozivala Viki Mitrović! "Marku želim sve najbolje, a njoj..."! (VIDEO)

Bivša rijaliti učesnica i pevačica Marijana Zonjić, stala je pred objektiv naših kamera i tom prilikom bez dlake na jeziku oštro komentarisala svoje bivše cimere! 

Marijana nije štedela reči kada je reč o Marku Osmakčiću, s obzirom da rat između Viki, Marka i nje ne jenjava danima. 

Ana Jovanović pretukla bivšeg dečka Nikolu

Informer

- Mislim da je to fer i pošteno. Ono što je on njoj radio u zadruzi je bio haos, sada mu ona samo vraća. Sve u svemu to je slatko, kako narod kaže "Ko se tuče, taj se voli" - komentariše Marijana. 

Lepi Mića dobija preteće popruke od Daliline majke Emine

Informer

- Iskreno ja za to nisam čula. Sa Eminom sam u jako dobrim odnosima i mislim da ona to nikada ne bi uradila. Ako se osvrnemo unazad, Mića je bio taj koji je stao u Dalilinu stranu pa su ga Dejanovi fanovi napali i on je izvukao deblji kraj - ističe bivša rijaliti učesnica.

Verena Iva Grgurić, rijaliti pobednica pokazala prsten

Informer

- Svarno, e pa super. Nadam se da je ovaj put ubola pravog, želim joj svu svreću - bila je kratka Marijana. 

Pomirili se Viktorija i Marko

Informer

- Neka im je srećan put oboma, što dalje od mene. On je dobar dečko i njemu želim sve najbolje od srca, a za nju nemam reči, zaista nemam šta da kažem - govori Zonjićeva.

Bivši zadrugar Dino Dizdarević vara ljude u Crnoj Gori zbog besplatnog smeštaja

Informer

- Čudi me to iskreno od njega. Dino je dobar dečko, verovato dobija za reklamu taj smeštaj, pa onda ljudi pričaju sve i svašta. Ja čisto sumljam, ali da je to uradio stvarno bi me razočarao, iskreno. Da mu bilo šta treba ja bih mu pomogla i sredila dole, da ne mora ovako da se komentariše u njegovo ime. Ali kao što sam rekla ne verujem da je to uradio - završava Marijana za emisiju "Zadrugari na skeneru".