09.09.2022.

22:40

Foto: printscreen

Džet set

UBIO ČOVEKA ZBOG KSENIJE PAJČIN! Sin Moke Slavnića ušao u "Zadrugu 6", a evo za šta je sve ROBIJAO!

Mlađi Slavnić je osuđivan u Srbiji zbog ubistva Olivera Jovanovića 1998, kao i 2010. zbog trgovine narkoticima. On je višegodišnje kazne odležao je u KPZ Valjevo i Sremska Mitrovica, a pre čskoro devet godina je izašao na slobodu.

Informer

Zvezdan Slavnić iz mlađih dana

Policija je sumnjičila Zvezdana Slavnića da je sa još trojicom muškaraca opljačkao zlataru u Austriji i odneo plen vredan 1,3 miliona evra. Među ukradenim predmetima našli su se vredni satovi i nakit - objašnjava sagovornik upućen u slučaj.

Navodno, bivši dečko pokojne Ksenije Pajčin i njegovi saučesnici operisali su kao deo bande „Pink Panter“, a uhapšeni su dok su se skrivali u šteku u Nemačkoj.

Informer

Ksenija Pajčin

Uhapšen je 2008. i mediji su tada navodili da je član beogradsko-kruševačkog klana. U martu 1998. u klubu „Četiri sobe“ upucao je Olivera Jovanovića, koji je preminuo posle 12 dana, a navodni motiv pucnjave je bila svađa oko Ksenije Pajčin, Zvezdanove tadašnje devojke. Zbog toga je osuđen na devet i po godina, ali je nakon osam godina amnestiran. Tokom slobodnog vikenda 2002. izazvao je incident jer je udario vlasnika jednog restorana. Protiv njega je kasnije podneta i krivična prijava zbog napada na policajce i uznemiravanja, pošto ga je komšinica prijavila zbog psa.

BONUS VIDEO: