10.09.2022.

15:27

Foto: printscreen/insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

DISKVALIFIKACIJA IVANA MARINKOVIĆA!? Vređao Necu i Pecu na nacionalnoj osnovi, pa pomenuo njihovu se*sualnu orijentaciju!

Juče je počela šesta sezona "Zadruge", a jedan od novih ukućana je Ivan Marinković

O Ivanu se dosta pričalo i pisalo s obzirom na to da je bivši muž Goce Tržan, kao i bivši dečko Miljane Kulić sa kojom ima sina Željka. Ali, novi zadrugar se "potrudio" da sebi napravi problem i pre nego što je ušao u "Zadrugu", pa je vrlo izvesno da će biti više od dva razloga da se njegovo ime provlači u medijima.

Informer

Neca i Peca Lazić

Naime, Ivan je sinoć pre samog ulaska u imaginarijum u Šimanovcima upao u žestok verbalni okršaj sa braćom blizancima, Necom i Pecom, koje je pred našim kamerama nazivao "pe*erskim pi*kama", a prema njihovim rečima, nešto ranije pale su i uvrede na račun njihovog romskog porekla.

Marinković nije negirao da ih je prozivao na nacionalnoj osnovi, ali je takvo ponašanje strogo zabranjeno.

Mnogi fanovi rijalitija su se već javili da prokomentarišu kako ga treba sankcionisati, kao i da su takve reči dovoljne za diskvalifikaciju, međutim, problem je što Ivan ništa od navedenog nije izgovorio od momenta ulaska na velelepno imanje.

Da li će Marinković promeniti mišljenje ili će bar odlučiti da ne komentariše Necu i Pecu ostaje nam da vidimo, a kako je izgledao delić njihovog sukoba možete videti u videu iznad.

BONUS VIDEO: