14.09.2022.

12:52

Foto: ATAIMAGES

Džet set

PRVA FOTOGRAFIJA MILJANE KULIĆ! Rijaliti zvezda jedva hoda, drastično joj se promenio izgled za 45 dana!

Nasmejana Miljana jedva je hodala do automobila, a dečko Nenad Macanović doneo joj je ogroman buket cveća. 

Informer

Nasmejana Miljana napustila bolnicu

Kulićeva je nasmejana napustila bolnicu iz koje su je izveli majka Marija i dečko Nenad. Kako je Marija otkrila za Informer, Miljana je smršala 25 kilograma i tek joj predstoji period oporavka:

Informer

Miljana Kulić

- Cele noći nismo spavali svi od uzbuđenja. Lepo izgleda, smršala je 25 kilograma, ali to je manje bitno. Ono što je važno je da je izvukla živu glavu - kazala je Kulićka koja tvrdi da će napraviti ogromno slavlje povodom Miljaninog izlaska, ali ne sada:

Informer

Marija jedva dočekala da joj ćerka izađe

- Da, slavićemo, ali ne sada. Miljana ne sme da dolazi u kontakt s ljudima dok ne primi sve vakcine protiv bakterija i virusa. Po nju bilo kakva infekcija sada može biti kobna jer je ona bez imuniteta. Željko ide u vrtić i ona neće smeti čak ni njemu da bude preblizu, svi ćemo nositi maske kada budemo bili u kotnatku s njom. Neko vreme ćemo strogo voditi računa dok ona ne stekne imunitet i ne primi sve vakcine- otkrila je Marija Kulić koja dodaje da će njena ćerka morati da unosi vitamine do kraja života:

- Žive i drugi ljudi bez slezine, Miljana će morati do kraja života da pije vitamine, ali šta sad, pijemo ih svi. Važno je da je sve gotovo- zaključila je Marija za Informer.