16.09.2022.

14:23

Foto: ATAIMAGES

Džet set

MILJANA KULIĆ NAPUSTILA BEOGRAD! Rijaliti učesnicu odao snimak, od cigareta se ne odvaja, a evo kako izgleda! (VIDEO)

Miljana je objavila snimak iz automobila i otkrila da je krenula u Niš, a ono što je svima odmah privuklo pažnju jeste paklica cigareta ispred nje.

Informer

Krenula za Niš, pa zapevala... Miljana Kulić

Miljana je, potom, snimala sebe dok peva i ovoga puta pokazala vrat koji joj je u ranama od braunila.

Podsetimo, Miljana je 45 dana provela u Kliničkom centru u koji je stigla 6. jula nakon teške operacije u Kliničkom centru u Nišu gde joj je odstranjena slezina. A do komplikacija je došlo nakon operacije u Turskoj koju je imala 20. jula.

Informer

Jedva čeka da stigne u rodnu kuću... Miljana

Kako je za Informer otkrila njena majka Marija, Miljana će neko vreme morati da bude izolovana kako bi izgradila imunitet:

- Ona će od sada imati terapiju koju će morati da uzima sigurno tri meseca jer je to vreme koje je potrebno da bi se opravila i da bi trombovi nestali - počela je razgovor Marija, koja je otkrila i da će uskoro proslaviti Miljanin oporavak:

-  Da, slavićemo, ali ne sada. Miljana ne sme da dolazi u kontakt s ljudima dok ne primi sve vakcine protiv bakterija i virusa. Po nju bilo kakva infekcija sada može biti kobna jer je ona bez imuniteta. Željko ide u vrtić i ona neće smeti čak ni njemu da bude preblizu, svi ćemo nositi maske kada budemo bili u kontatku s njom. Neko vreme ćemo strogo voditi računa dok ona ne stekne imunitet i ne primi sve vakcine- otkrila je Marija Kulić.

BONUS VIDEO: