22.09.2022.

07:00

Foto: printscreen

Džet set

KRISTIJANA TUČA KOŠTALA 30.000 EVRA, A EVO KOLIKO JE UROŠ IZGUBIO! Zadrugari ostali bez ogromne love zbog nasilja!

Golubović je pretukao Ćertića nakon žustre svađe u dvorištu. Bivši robijaš je oborio kaskadera na zemlju, pa ga je šutirao, dok su ih obezbeđenje i zadrugari razdvajali. Do sukoba između Kristijana i Uroša došlo je kada je Ćertić počupao za kosu Adama Labunskog. Makedonski pevač je tražio zaštitu od žestokog momka, koji je odmah nasrnuo na kaskadera!

Informer

Trenutak kada je Kristijan oborio Uroša na zemlju


- Kristijan je zbog prebijanja Uroša kažnjen tromesečnim honorarom. On nedeljno zarađuje 2.500 evra u "Zadruzi", tako da već sada duguje Pinku 30.000 evra - priča Informerov izvor blizak produkciji i dodaje:
- Ni Ćertiću nije oprošteno agresivno ponašanje u utorak. Zbog čupanja Adama i provociranja Golubovića takođe mu je oduzet tromesečni honorar, odnosno 24.000 evra. Uroš već ima jednu kaznu. On je zbog polivanja vodom Jelene Golubović udaren po džepu oduzimanjem 8.000 evra.

Informer

Kristijan izgubio 30.000 evra


Ovim povodom oglasila se i produkcija rijalitija.
- Televizija Pink se bori protiv svih vrsta nasilja, pa i onog u 'Zadruzi'. Osuđujemo ponašanje pojedinih zadrugara i apelujemo na njih da probleme rešavaju verbalnim putem- stoji u saopštenju Pink televizije.

Ćertić: Golubović je običan klošar

Uroš Ćertić je posle sukoba s Kristijanom žestoko vređao Golubovića kod cimera. Kaskader je danima pričao kako poštuje žestokog momka, da bi sada izneo pravo mišljenje o njemu:
- On je običan klošar! Hvali se kako ima "versaće" kupatilo od 50.000 evra, a ulazi treći put u "Zadrugu" jer nema kintu! Poređao je po podu paba 50 pari patika, a od toga su pola fejk! Kompleksaš običan!

BONUS VIDEO: