26.09.2022.

21:28

Foto: printscreen

Džet set

NOVI RAT IZMEĐU RIJALITI ZVEZDA! POMENI BAR JEDNOM SINA, NE MENE! Zola brutalno uzvratio Ivanu Marinkoviću na žestoke prozivke: TI SI ZA MENE LJIGAVI GMIZAVAC!

Zadrugar Ivan Marinković, bivši partner Miljane Kulić sa kojom ima sina, tokom jednog intervjua rekao je da je primetio da ga je Lazar Čolić Zola u prethodnim sezonama kopirao, kad god je govorio o svojim "procentima", iz čega je izvukao zaključak da je on već duže vreme njegov fan.

Informer

Ivan Marinković

- Samim njegovim izlaganjem da me je pratio jasno nam se stavlja do znanja ko je čiji fan bio, a kad su u pitanju procenti mislim da je besmisleno uopšte i polemisati ko je začetnik tog "trenda" u rijalitiju. Pa, ko drugi nego Zolander?! Mislim da mu je bolje da bar jednom dnevno pomene ime njegovog sina, nego mene da uzima usta u bilo kom kontekstu jer osobe koje nemaju dušu i srce za sopstvenu decu su pola ljudi-pola gmizavci, a on je za mene manje-više malo više gmizavac, ali onaj ljigavi. Ovo mu je bilo na 33%. Za ljigavce nema potrebe da prelazim jos uvek 50%, pustiću ih još malo da budu ljigavi - rekao je Zola.

Informer

Lazar Čolić Zola

BONUS VIDEO: