09.10.2022.

20:55

Foto: Printscreen

Džet set

DALILA OTKRILA U KAKVOM JE ODNOSU SA BUBOM KORELIJEM! A evo šta je rekla o raskidu sa Lukom!

Dalila je otkrila detalje raskida sa Lukom, ali i svog trenutnog emotivnog stanja.

- Istina je, desio se raskid, ali ostali smo u dobrim odnosima! Ne žalim se, lepo mi je u životu, ne mogu da se žalim jer brodoloma će uvek biti. Ljudima koji me ne poznaju, ne dozvoljavam da se vidi da nešto nije u redu i super mi do sada ide - rekla je Dalila.

Informer

Dalila raskinula sa Lukom

Dalila se osvrnula i na radove na kući u kojoj je živela sa bivšim suprugom Dejanom Dragojevićem.

- Rekli su mi da sam napravila Alkatraz jer mi je ograda preko tri mestra. Ne razumem se najbolje u to ali jedva čekam da se to završi. Ostali su neki detalji, moram struju da završim za neke lampe i sijalice, da bude sve kako treba. Sada živim u Beogradu, tu živim, tako da ne stižem... Ne idem da budem sama u kući koju sam gradila sa tim nekim, bolje je da radim na sebi, da se malo sklonim, da idem u teretanu... - rekla je Dragojevićka, a onda je progovorila i o spekulacijama da postoje simpatije između nje i Bube Korelija.

Informer

Dalila Dragojević i Buba Koreli

- Buba i ja smo u super odnosima još odavno. Poznajemo se od vremena kada ništa nije bilo ovako kako sada jeste, nema tu ništa. To je drugarski i tako će i ostati - zaključila je Dalila Dragojević u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

BONUS VIDEO: