11.10.2022.

12:35

Foto: printscreen

Džet set

MAJA MARINKOVIĆ OPLELA PO ZADRUGARKI! Masna ljubomorna svinjo - smršaj!

Starleta kaže da je zadrugarka ogovara po ćoškovima, jer ne može da podnese što dobro izgleda, pa je žestoko izvređala. Ona je poručila Cveti da je puna kompleksa:

Informer

Printscreen

Maja Marinković

U svađi Marinkovićeva nije birala reči:

- Ti si debela i masna svinja koja liči na trandžu, ljubomorna si na mene jer izgledam savršeno! Bolje smršaj nakazo! Nemoj mene da ogovaraš po ćoškovima kako bi sebe održala u rijalitiju! Nebitna si, nisi zanimljiva, osoba bez talenta i obrazovanja. Mene komentarišu samo iskompleksirani ljudi koji su neostvareni i nesrećni, a ti si jedna od  njih. Ja sam za svojih 26 godina postigla sve o čemu ti možeš samo da maštaš. Bila sam možda nemoralna, ali sve sam radila isključivo iz ljubavi, uvek me emocije i moje srce navedu na pogrešan put, ali ja umem da priznam grešku - poručila je starleta.

Informer

Cveta

Marinkovićka kaže da joj veliki broj zadrugarki zavidi što ima svoj stan:

- Većina zadrugara nema krov nad glavom! Meni je moj tata Taki kupio stan, ja sam uspešna i ostvarena žena! Svađanje i rasprava sa debilima je način da zaradim novac! Ušla sam u "Zadrugu" da sebi kupim još jedan stan, a vi crknite od muke! Ja bih na vašem mestu poradila na svom izgledu i obrazovanju - tvrdi Maja.

BONUS VIDEO: