11.10.2022.

13:37

Foto: Insider / Zoran Sinko, Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

VIDEĆETE ŠTA JE MANIJAK I PSIHOPATA! Isplivao snimak SVAĐE zbog koje je komšija Mikiju hteo da zapali kuću! (VIDEO)

Darko se odlučio na ovakav korak zbog svađe koja se odigrala pre više od mesec i po dana!

Kako nam je rekla sestra Darka L, celi sukob je počeo još letos, kada je Miki Đuričić usred noći došao do njihove kuće i psovao ih i vređao, a sve zbog komentara koji je stavila ispod snimaka na Youtubu.

Danijela L., sestra osumnjičenog Darka L., objasnila je kako je došlo do sukoba.

- Dan pre svađe videla sam Mikija da radi ogradu, pitam ga zašto, da li planira da živi u Kupinovu. On realno može da živi bilo gde. On mi kaže kako mu je svejedno i da su on i supruga kupili kuću u Inđiji. Uveče sam videla na Jutjubu intervju sa njim gde on priča da se pakuje, da ide kod tašte u Inđiju, šali se na svoj račun što ide kod tašte... I ja sam napisala u komentaru ispod tog klipa "Komšija, ti reče da si kupio kuću, a ti ideš kod tašte!". Samo to sam napisala. To nije uvreda. To nije povod da izađe, urla, psuje i preti. Bilo je strašno, imam i video u telefonu. To šta je on sve rekao je za policiju - rekla je Danijela za Informer. 

Informer

Miki Đuričić

- Je*aću vam mamu sutra kada ja dođem. Sutra ćete vi za Beograd autobusom prvim. Je*em li ti mamu ja kurvetino raspala. Ti da komentarišeš mene i moju ženu na Jutjubu. Je*aću ti mamu, je*aću ti tatu pokojnog što se obesio, mamu ti je*em ja u pi*ku ku*vinu raspalu.  Ja ne mogu od go*ana da živim normalan život. Gledaj brata tvog pijanog mamu ti je*em drogiranu. Imaš svoj život, mene našla govno da kometarišeš. Ku*vo raspala. Iz*ebalo  te pola Beograda pa si došla ovde mene da komentarišeš na Jutjubu. Je*em ti tatu pokojnog što se obestio. Je*aću ti mamu samo da te sretnem - vikao je Miki, a kako je sve ovo izgledalo, možete čuti NA OVOM LINKU.

BONUS VIDEO: