14.10.2022.

10:03

Foto: Insider / Aleksandar Jovanović Cile, Marko Đoković

Džet set

SANJA PROGOVORILA O SVAĐI SA STANIJOM I MAJOM! Voditeljka priznala da li bi starlete ugostila u svojoj emisiji!

Sanja je najpre istakla da nikada ne bi obnovila emotivni odnos sa Anđelom Rankovićem, kao i da je zadrugarima bolje da se potrude da se što bolje pokažu najgledanijem projektu "Zadruga".

Informer

Sanja Stanković

- Nikakve priče nema sa Anđelom, niti će biti. Mi imamo puno zajedničkih prijatelja, tako da je neminovno da se tu i tamo po gradu sretnemo, ali to je sve. Drago mi je što sam glavna tema u rijalitiju, ali moram reći da je prilično veliki poraz za većinu ukućana u "Zadruzi" što se bave bivšim učesnicima koji su nastavili svoj život napolju- tvrdi voditeljka emisije "Pitam za druga". 

Informer

Bila s njima u vezi, ali je oni više ne zanimaju... Matora, Sanja i Anđelo

Atraktivna plavuša ističe da je život nije mazio, ali da je postala borbenija:

- Sanja koju ste upoznali kada se prvi put pojavila u rijalitiju je porasala. Ustajala sam, padala i svaki dan vredno učim i borim se. Postala sam hrabrija, rušim predrasude ali i dalje sam emotivna. Danas imam dobre ljude oko sebe i to je ono što mi daje snagu i motivaciju, svaki dan- ističe Stankovićka.

Voditeljka kaže da u životu sve radi iskreno, da bi neke životne odluke rado promenila i da bi volela bude manje emotivna u partnerskom odnosu.

- Kako kaže pesma "Ja radim to isključivo iz ljubavi", to je moj životni moto. Neke stvari bih verovatno promenila, ali sve što sam u životu radila, bilo je srcem, na svoju štetu ali uvek iz ljubavi. Volela bih da sam pametnija i da više koristim glavu, a ne da me vode emocije, jer je to definitvno moja najbolja i najgora osobina-ističe Sanja.

Informer

Voditeljka emisije "Pitam za druga"

Stankovićka tvrdi da su danas žene zapostavljene i da je teško naći adekvatnog partnera.

- Žene su danas u velikom problemu, jer su šmekeri vrsta koja izumire. Ne volim da se žalim, ali evo daću jedan mali savet svim muškarcima:"Kažite ženama da su lepe, pridržite im vrata i kupite cveće. Prilazite prvi, nemojte da čekate da žene učine prvi korak"-kaže Stankovićka.

Sanja je prokomentarisala novog učesnika rijalitija "Zadruga 6" Bilala, za koga tvrdi da je pomutio pamet ukućankama.

- Bilal, zvani sultan! Nezahvalno je komentarisati i suditi o nečijem fizičkom izgledu, a nismo se nikada upoznali ni sreli. Izgleda da ima ono za čime su devojke u Beloj kući odlepile- ističe Stankovićka.

Informer

Stankovićka

Atraktivna plavuša ne želi da komentariše odnos sa Stanijom Dobrojević i Majom Marinković i da bi ih uvek vrlo rado ugostila u emisiji "Pitam za druga".

- Bila sam u sukobu sa Stanijom Dobrojević i sa Majom Marinković nekada davno u prošlosti, ali danas se ne bih osvrtala na to. Ne gotivim jednu više, a drugu manje, ne pravim razliku između njih i da budem iskrena publika ih voli, tako da su kod nas u emisiji uvek dobrodošle-kaže Sanja

Stankovićka ističe da se lepo provela kada je bila u žiriju u "Zadrugoviziji", da joj nije teško palo da ocenjuje zadrugare pa je prokomentarisala učešće i njene bivše devojke Jovane Tomić Matore.

Informer

Sanja

- Obožavam Zadrugoviziju i ovaj poziv, jako sam se lepo provela. Nakon emisije dobila sam puno pozitivnih komentara, tako da mislim da sam bila korektna i da sa moje strane nije bilo nikakve protekcije. Jedino što mogu da prokomentarišem vezano za Jovanu je da joj želim da rijaliti iskoristi na najbolji mogući način, a ne da vodi računa sa kime sam ja-poručila je Sanja.

Atraktivna plavuša otkrila je da li ima dečka  i da li je zaljubljena.

- Dugo sam priželjkivala baš na ovo pitanje da dam odgovor. Mogu da kažem da sam srećna i zadovoljna žena, tako glasi moj emotivni status-poručila je Sanja.

 BONUS VIDEO: