14.10.2022.

10:20

Foto: printscreen

Džet set

STANIJA I JA SMO ŽIVELI U VANBRAČNOJ ZAJEDNICI! Marko ispričao sve detalje života sa najpoznatijom starletom!

Marko kaže da su se Stanija i on preselili iz jednog stana u drugi i da su živeli kao muž i žena, samo što nisu ozvaničili vezu.

Informer

Marko

Stanija i ja smo bili vanbračna zajednica jer smo živeli i delili sve. Nikada mi ništa nije bilo teško da učinim za nju i to ona zna najbolje. Kada smo preseljavali stvari moje i njene nosili smo sve što nam treba, ne vidim zaista šta je tu strašno? U kući stalno komentarišu naš odnos koji je odavno završen - rekao je Marković.

Informer

Marko i Stanija

U raspravi Miljan Vračević rekao je Marku da bi trebalo da se zauzme za Staniju.

- Bolje ti je da se zauzmeš za tu Staniju sa kojom si živeo, a ne da se primaš i da se vređaš! Ne vredi bacati bisere pred svinje. Šalu gleda uvredljivo 80 posto ljudi. Ja Marku kažem nešto za selidbe, a on meni kaže: "Znaš kako ću ćerku da ti preselim". Nisam ni znao da si radio selidbe druže - objašnjavao je Vračević.

Informer

Marko

Marko je pobesneo, pa urlao na Miljana jer se stalno meša u njihov odnos. 

- Selidbe radio nisam, nemoj da si bukvalista. Može da se smeje ko hoće. On mene turira po pitanju toga. On se upalio, hteo je da zasmeje momke ili šta, pa sam mu skrenuo pažnju. Ako tebi to znači, svaka ti čast-urlao je Marković.

BONUS VIDEO: