14.10.2022.

12:42

Foto: Insider / Aleksandar Jovanović Cile, Dejan Živančević

Džet set

MAJA NIKOLIĆ OTKRILA TAJNU ALEKSANDRE I DEJANA! Pevačica priznala da je dobra prijateljica Biljane Dragojević, a onda obelodanila šta misli o njenoj budućoj snaji!

Nišlijka smatra da je bilo puno turbolencije u odnosu Dragojevića i Nikolićeve, ali da je ljubav na kraju pobedila.

Informer

Maja Nikolić

- Navijam za ljubav, a njihova ljubavna veza je opstala. Aleksandra mi se dopada jer mislim da zaista voli Dejana. Njih dvoje su se na početku svađali, raskidali su, ja sam bila malo skeptična i nisam bila za to da njih dvoje budu zajedno. Aleks ga je na početku mnogo nervirala, uzimala mu je puno energije, a trebalo je samo da ga podrži i bude uz njega. Na kraju sam shvatila i videla da se ona iskreno zaljubila u njega i da je to prava ljubav. Biljana Dragojević je moja dobra prijateljica, tako da sam zavolela i Dejana - ističe pevačica.

Nikolićeva kaže da svi Dejanovi fanovi sada navijaju za Aleksandru, a da na njega gleda kao najvećeg pobednika jer je u rijalitiju uspeo da pobedi sam sebe.

Informer

Maja Nikolić

- Svi navijamo za Aleksandru, cela ekipa koja je podržavala Dekija sada bodri nju. Nadamo se da će uskoro dogoditi veridba! Ona mora da izdrži i da se izbori sa svim što joj se dešava! Za Dejana sam navijala dok je bio u "Zadruzi" i za mene je on životni pobednik, uspeo je da pobedi sebe samog i tešku životnu situaciju u kojoj se našao- kaže Maja.

Nikolićeva kaže da je teško biti u rijalitiju i da je Dragojević podneo zahtev za razvod od Dalile nakon što ga je ona ohrabrila kada je gostovao u "Zadrugoviziji".

- Ja znam šta znači biti u rijalitiju, gde te gleda milion ljudi i prate te kamere, nije lako! Video je koliko se borim za njega i odmah posle mog izlaganja u "Zadrugoviziji" doneo je pravu životnu odluku i razveo se od Dalile i to mi je bio životni uspeh-ističe Maja.

Informer

U spotu Maje Nikolić, Dejan Dragojević

Nikolićeva tvrdi da je Dejan normalan i dobar dečko koji nije uobražen, a da se na snimanju spota "Dođi" snašao kao pravi glumac i da nije imao tremu. Pevačica ističe da je u ovoj sezoni njen favorit Aleksandra i da se nada da će ona odneti pobedu u rijalitiju.

- Dejan je dobro dete, zaista je ispoštovao sve što smo se dogovorili i odmah kada je došao sa mora, snimali smo spot. Deki se odlično snašao i nije imao tremu, to je jedno lepon iskustvo i divan projekat. Volela bih da u "Zadruzi 6" pobedu i prvo mesto odnese Aleksandra Nikolić, mislim da ono to zaista zaslužuje i ona je moj favorit- otkriva pevačica. 

BONUS VIDEO: