16.10.2022.

12:55

Foto: printscreen

Džet set

DEČKO TI JE UMRO! KAD SI TI IMALA 17, NJEMU JE BILO 60! Miki Đuričić izneo stravične informacije o Aleks, Dejanu neće biti dobro! (VIDEO)

Svađa među njima počela je kada je Aleksnadra prišla novoj zadrugarki Anastasiji Stanojević Palčici kako bi je ispitala o dešavanjima iz spoljašnjeg sveta, pre svega o njenom dečku Dejanu Dragojeviću.

Informer

Izvlačila informacije od nove učesnice... Aleksandra

Kada je Miki video da Aleksandra navlači novu učesnicu "na tanak led" zbog čega bi Palčica mogla da dobije žestoku kaznu zbog odavanja informacija iz spoljašnjeg sveta, on je pobesneo i napao Nikolićevu:

- Ti si se zabavljala sa ubicama i spavala sa njima, to zna ceo grad. Jedan je na robiji, drugi u bekstvu. Lažeš ovde, navlačiš devojčicu da ti da informacije, i posle da je kazne, da plati milion dinara - počeo je Miki da urla na Nikolićevu.

Informer

Miki se iznervirao, pa napao Aleks...

- Jeste, ja sam ološ - odgovorila je ona.

- Samo misliš na svoju g***cu. Briga te je, bitna ti je informacija za Dejana - besneo je Miki, a Aleksandra je objašnjavala da Đuričić ima animozitet prema njoj odavno:

- Miki ima sa mnom problem od prošle godine - govorila je Aleks, a Miki je nastavio još žešće:

Informer

Tvrdi da je Miki ne voli od prošle godine... Aleksandra

- Dejanu svi kažu da nije za njega jer je prošao već pakao sa Dalilom. Ovu znam od 17 godina. Tebi treba devojka neka normalna, studentkinja. On je glupav, ne zna. Dečko ti je bre imao 60 godina kad si ti imala 17. Umro je, Bog da mu dušu oprosti - nastavljao je Đuričić.

Informer

Razbesneo se pa progovorio... Miki

- Izvini, ne palim se na matorce- pokušavala je Aleks da se odbrani:

- Pališ se i te kako, ti to znaš. Ajde, beži - govorio je Miki, a nakon emisije Dejanova devojka izjurila je iz Bele kuće u suzama.

BONUS VIDEO: