17.10.2022.

13:00

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

DEJAN DRAGOJEVIĆ ODLUČIO DA UĐE U ZADRUGU! Video šta rade Aleks, pa rešio da uleti da je spasi!

Kako tvrdi izvor iz produkcije, Dejan je na korak od potpisivanja ugovora, a u rijaliti ulazi kao gost i neće imati pravo da se takmiči za glavnu nagradu. 

Informer

Sprema se da potpiše ugovor... Dejan

Otkako je Aleksandra ušla u Zadrugu 6, Dejan konstantno prati rijaliti kao i njeno ponašanje sa drugim zadrugarima. Iako joj je u velikoj meri podrška napolju i brani svaki njen nepromišljeni potez, sve teže mu pada da gleda svoju devojku dok prolazi kroz teške trenutke. Žestoke svađe i prozivke sa Kristijanom Golubovićem na samom ulasku teško su mu pale, a poslednjih dana njeni sukobi sa Miljanom i Bilalom naterali su ga da razmisli oponovmom ulasku - ispričao je izvor za Alo i dodao da je Dejan u pregovorima sa produkcijom da što pre uđe u Zadrugu.

Informer

Hoće da spasi Aleksandru...

- Ukoliko se bude oduči da se ponovo useli u "Belu kuću", Dejan bi mogao da bude bogatiji za 50.000 evra. Njegov boravak bi bio vremenski ograničen i ne bi mogao da se takmči sa ostalim cimerima za glavnu nagradu. Sa jedne strane, dvoumi se oko ulaska jer oseća veliko opterećenje budući da se u prethodnoj sezoni potpuno psihički iscrpeo. Sa druge strane, teško mu je da gleda Aleksandru koja plače svaki dan - kaže izvor, i dodaje da ga jedino želja da pomogne Aleksandri motiviše da razmisli o ponudi.

- Iako je verovao da će Aleksandra moći sama da izgura celu Zadrugu, realnost je drugačija. Aleks je osetljivija kada je sama i teško joj je kada je svi napadaju. Pred ulazak u Zadrugu, Dejan ju je posavetovao da nikome ne ostane dužna u raspravi i da nikada ne dozvoli da je zadrugari vređaju. Aleksandri to ne polazi za rukom i samo je pitanje dana kada će Dejan doći da je spase - rekao je izvor na kraju.

BONUS VIDEO: