18.10.2022.

11:08

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

Kada bih ušao u rijaliti, ne bi mogao da se odbranim od žena! Taki razvezao jezik NJIH DVOJICA SU NA DELU NULA!

Otac Maje Marinković kaže da razmišlja o ulasku u rijaliti i tvrdi da ne može da se odbrani od zadrugarki. Taki ističe kada bi ušao u Belu kuću mnogi zadrugari bi pali u zaborav. 

Informer

Taki Marinković

- Razmišljam da uđem u rijaliti, sad da uđem, sve bi me spopale, to bi bila mrtva trka!Marko Marković i Uroš Ćertić bi otišli u zaborav, obojica su istrenirani i lepi ko lutke, ali na delu nula bodova.  Svaka bi bila s čovekom od 50 godina pored njih. Ja sam stariji od njih 30 godina, ali one više vole da budu u mom društvu nego s vršnjacima, oni ih uopšte ne zanimaju. Ako nešto i urade, odmah istrtljaju, a ja mudro ćutim, mislim da to devojkama odgovara. Žene me vole zato što ne pričam mnogo i ne hvalim se- rekao je Taki.

Informer

Taki i Maja

Taki ističe da su zadrugarke loše obučene i da bez njegove mezimice nema dobrog rijalitija.

- Iskreno i realno, kao što vidite, nema rijalitija bez Maje Marinković. Da ona nije tamo, ništa se ne bi dešavalo. Tamo se pola njih ne tušira, smrde katastrofa, to je strašno. Mnogo ih je, nisam video da je neko dobro obučen u kući, nosi markiranu garderobu, osim Maje. Treba da je drže samo zbog toga što je uvek top-napucana i sređena, našminkana, a ne apa-drapa, poput većine, ipak njih gleda milionski auditorijum- priča Marinković. 

BONUS VIDEO: