24.10.2022.

07:34 >> 11:24

Foto:

Džet set

RIJALITI ZVEZDA iznela šokantne detalje o NJIMA! Miljana Kulić napravila haos u Beloj kući zbog Marinkovića!

Miljana je ušla bez dečka Nenada Macanovića Bebice i majke Marije Kulić, spremna da pokaže ko je Ivan Marinković, pa otkrila šokantne detalje o privatnom životu Lazara Čolića Zole. 

- Ivan je odmah pokazao svoje pravo lice, čim me je video odmah mu nije bilo dobro. Zamolila sam ga za deo svog obroka, pržio je jaja i vršle i nije želeo da mi da hranu. Rekao mi je da mu ne pada na pamet da me hrani i ako zna da sam ušla i da nemam šta da večeram dok ne bude raspodela budžeta i odlazak u nabavku. Verujem da mami i Bebici teško pada sve ovo što se dešava, ali ovo je tek početak borbe - istakla je Kulićka. 

Informer

Ivan i Miljana

Rijaliti zvezda je podkačila Ivana Marinkovića da nema osećaj za sina Željka i otkrila da joj najteže pada što joj dete liči na njega.

- Nema osećaj za sina, nikada nije želeo da dođe i da se potrudi da ga upozna. Od moje trudnoće, pa sve do sada o Željku vode računa moji roditelji i ja. Moram da priznam da mi najteže pada kada pogledam dete jer je isti Ivan Marinković koji mi se gadi! Nema većeg ološa od njega na ovom svetu! - zaključila je Miljana

Kulićka je otkrila da je Lazar Čolić Zola osoba koja kalkuliše i da mu je jedini motiv u životu novac.

- Zola samo voli novac, mene nikada nije voleo. Koristio me je da ga hranim, oblačim i trošio je moje pare. Ja sam se iskreno zaljubila i on je to iskoristio, stalno je manipulisao sa mnom. Gadi mi se, imao je prošle godine odnos sa drugim devojkama, tako da sada tako nešto očekujem od njega - rekla je rijaliti zvezda.

BONUS VIDEO: