24.10.2022.

07:53

Foto: printscreen instagram

Džet set

Taki Marinković progovorio o SUKOBU Zvezdana i Uroša, nije štedeo Ćertića! (VIDEO)

 O svim događajima u kući pričao je otac Maje Marinković, Taki Marinković sa popularnom voditeljkom Dušicom Jakovljević u studiju u Šimanovcima.

Informer

Taki

- Zvezdan Slavinić mu je sve rekao u dve reči. Nije smeo da mu se suprotstavi, mali mišić, a dira Necu i Pecu. Maja ga je postavila na mesto gde treba da bude. Zvezdan je faca i tamo gde je bio, raspitao sam se ja - istakao je Taki.

Taki ističe da je Uroša pogodilo što Maja ne obraća pažnju na njega, pa je zbog toga napada od kako je ušla u ljubavni odnos sa Bilalom.

- Kaskader koji stalno pada, povređuje se, to mu je posao i način da zaradi novac se žali na Maju Marinković, zar to nije malo smešno!? Svima je jasno da je on zaljubljen u nju i da mu je krivo što je ušla u ljubavni odnos sa Bilalom, zato se tako ponaša prema njoj. Ja nju razumem, zašto je nasrnula na njega! Provocirao je ne zna kakva je muka odgajati dete sam muškarac. Ćertić je lupetao da je vodim kod momka i kupujem joj kostime, pa ko će ako ne ja, njen otac?! Maju čuvam od 15 meseci sam! - zaključio je Marinković.  

Informer

Uroš i Zvezdan

BONUS VIDEO: