24.10.2022.

11:10

Foto: Insider / Zoran Sinko

Džet set

IVAN MARINKOVIĆ je SLAB na mene!? Miljana Kulić otkrila sve o odnosu sa bivšim dečkom!

Voditelj Darko Tanasijević obavio je intervju sa Miljanom Kulić, koja se u subotu uselila u Belu kuću i odmah zaratila sa Ivanom Marinkovićem.

Informer

Miljana

- Nije me branio, rekao je da sam zvala Ivana, posle je počeo da spušta loptu sa Ivanom, jer ne može da izađe na kraj sa njim. Ivan je inteligentan, namazan svim bojama. Nikada nisam zvala Ivana pred Zolom. Sve te priče da sam ga uhodila, proganjala, to je zato što iza sebe imam priče da sam proganjala pevače Tražila sam mu da mi pomogne da unesemo Željkove stvari, nije hteo. Ana Spasojević je prokomentarisala da je slab na mene. Da je slab na mene, dao bi mi da jedem, pokazao bi trunku empatije. Milan je najbolje rekao sinoć. Ceo dan ide kao izgubljen i pogubljen po imanju. Pokušava da mi dobaci. Kad priđem, kaže da neće komunikaciju - rekla je Kulićeva.

Informer

Ivan i Miljana

Rijaliti zvezda otkrila je da Ivana Marinkovića puno volela, ali da nema šanse da se pomire i da ponovo budu zajedno.

- Volela sam ga mnogo, ne postoji mogućnost da se pomirimo. Da je hteo da budemo u dobrim odnosima, uradio bi to napolju, spustio bi loptu zbog Željka. Tražila sam mu alimentaciju iz nemoći. U meni se budi gnev kad vidim Željka. On daje intervju da bi voleo da ja umrem. Naravno da sam mu tražila alimentaciju. Sednem nekad sama, plačem, nije mi svejedno - zaključila je Miljana.