26.10.2022.

10:58

Foto: Insajder

Džet set

HAOS U BELOJ KUĆI! Maja Marinković priredila Bilalu pakao, zadrugari ih razdvajali! (VIDEO)

Naime, nakon što su se na početku žurke grlili i ljubili, Bilal je tražio od Marka Stefanovića da prati Maju da li gleda u njegovog druga Marka Markovića.

Informer

Maja i Bilal

U jednom momentu je Bilal zapazio Maju kako igra ispred Markovića. On je potom molio starletu da to više ne radi jer mu to smeta.

Marinkovićka je nakon toga primetila poglede njenog momka Bilala upućene drugoj devojci iz rijalitija, pa je rakinula sa njim.

Informer

Maja i Bilal

Maja je i saznala da je Bilal rekao Anastasiji Stanojević Palčici da je zgodna, što je Maju izbacila iz takta pa je priredila haos. 

Marinkovićka je povela jutjubera, kako bi ga suočila sa Palčicom i sa time što joj je otkrila da ju je Bilal pohvalio da je zgodna. Brajlović se toliko iznervirao što Maja veruje Palčici a ne njemu.

Nakon pomirenja, Brajlović je seo sa Majom Marinković u separe u ćošku diskoteke, te joj je tom prilikom rekao, zbunjeno, da ne razume zbog čega ga je Marko Marković lagao da ga je Maja gledala.

Informer

Maja i Bilal

Ona mu je tada jasno stavila do znanja da je on ne zanima. Par se nakon svađe i raskida pomirio, a tokom cele večeri su razmenjivali nežnosti. 

BONUS VIDEO: